Tule sopimusasiakkaaksi

 

 

Arvostatko laajaa sähkötarvikevalikoimaa, helppoa saatavuutta ja nopeita toimituksia? Haluatko käyttöösi parhaan asiantuntemuksen sähkö-, tele- ja automaatiotuotteissa? Vai tarvitsetko apua vaativissa projektitoimituksissa?

Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi Suomen laajimman sähkötarvikevalikoiman, henkilökohtaista palvelua sekä parhaan avun tuotevalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Tuemme myös tarjouslaskennassa sekä projektinhallinnassa. Asiakkaanamme voit osallistua tuotekoulutuksiin, joita järjestämme valmistajien kanssa ympäri Suomen. Sähköisen liiketoiminnan ratkaisuilla ja verkkopalvelullamme helpotat päivittäisiä tilausrutiinejasi, ja erilaiset varastointiratkaisut tukevat organisaatiosi muuttuvia tarpeita. Joustavat kuljetuspalvelut takaavat sinulle nopeat ja varmat toimitukset työmaille, asiakasvarastoihin tai SLO:n myyntikonttoreiden noutopalveluun. Tehokas mittaaminen ja raportointi auttavat sinua oman liiketoiminnan suunnittelussa.

Sopimusasiakkaaksi lomakkeella

​Täytä alla oleva sopimuslomake ja tuo se allekirjoitettuna lähimpään toimipisteeseemme. Tai lähetä allekirjoitettu ja skannattu sopimus sähköpostin liitteenä SLO:n asiakaspalveluun.

Lataa - SLO Asiakastilisopimus

Ota yhteyttä
SLO Asiakaspalvelu
PL 88 01740 VANTAA
Puh. 010 283 2222
asiakaspalvelu@slo.fi

SLO Myyntikonttorit
Myyntikonttoreiden yhteystiedot