Yritystilisi on lukittu, etkä voi tehdä tilauksia. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä yrityksen ylläpitäjään.
Lataa

Sähköinen kauppa

Nopeuta ostotoimintojasi sähköisen kaupan välineillä: Verkkokaupalla, viivakoodin lukulaitteilla ja myymälöiden ostopäätteillä.

Read More
Sulje

SLO Verkkokaupan yleiset sopimusehdot

1. Soveltaminen

Näitä sopimusehtoja sovelletaan SLO:n ja Asiakkaan väliseen sähkötarvikkeiden verkkokauppaan.

2. Yhteyshenkilöt ja käyttäjät

Asiakas ilmoittaa SLO:lle verkkokauppaa varten yhteyshenkilöt, joille SLO toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat.

Asiakas saa antaa käyttäjätunnukset verkkokaupan käymistä varten henkilökuntaansa kuuluville henkilöille sekä luoda tarvittavat salasanat käyttöönsä. Nämä henkilöt ovat oikeutettuja tekemään tilauksia SLO:lta verkkokaupassa.

Asiakas sitoutuu poistamaan ko. henkilön käyttäjätunnuksen ja salasanat henkilön erotessa tehtävästään.

Asiakas ilmoittaa verkkokaupan yhteyshenkilöt ja niissä tapahtuvat muutokset SLO:lle ennen niiden voimaantuloa.

Asiakas pitää salassa käyttämänsä salasanat ja vastaa kaikista tilauksista, jotka on tehty sille annetuilla käyttäjätunnuksilla.

Asiakas on vastuussa siitä, etteivät muut kuin ne henkilöt, joille Asiakas on antanut oikeuden käydä verkkokauppaa SLO:n kanssa, käytä sille annettuja käyttäjätunnuksia.

Asiakas huolehtii siitä, että henkilöillä, jotka käyvät verkkokauppaa SLO:n kanssa on siihen riittävä tietotaito ja tieto verkkokaupan ehdoista.

3. Tilaus, toimitus ja maksu

Asiakkaan tilaus on sitova, kun se on tallentunut verkkokaupan tallentimelle. Sitovan tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen on mahdollista vain SLO:n toimesta.

Verkkokaupassa tehdyn kaupan toimituksien ja maksujen osalta noudatetaan Asiakkaan ja SLO:n välillä tilaushetkellä voimassa olleita toimitus- ja maksu- ja muita sopimusehtoja.

4. Vastuu

Asiakas vastaa omia tietojaan ja tiedostojaan koskevien varmuuskopioiden ottamisesta. SLO ei vastaa Asiakkaan tietojen tai tiedostojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta ja tästä aiheutuneistavahingoista ja kuluista.

SLO eikä Asiakas ole vastuussa toiselle aiheuttamastaan välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, jollei osapuoli ole aiheuttanut sitä tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudellaan.

SLO:n verkkokaupan rekisteri on luottamuksellinen eikä siitä luovuteta tietoja ulkopuolisille ilman toisen osapuolen suostumusta, ellei laki tai viranomaismääräys toisin määrää.

5. Tekijänoikeudet

Verkkokauppasivujen sisällön kaikki tekijänoikeudet kuuluvat SLO:lle.