Lataa

Hinnastot

Read More
Sulje

Tuotteet ja ratkaisut

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin Suomen kattavimman sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden valikoiman. Myymme kansainvälisten ja kotimaisten valmistajien huipputuotteita näiden omilla tuotemerkeillä.

Rakennamme tuotevalikoimaamme asiakkaiden tarpeiden pohjalta yhteistyössä alan johtavien valmistajien kanssa. Valitsemme kumppaneiksi hyvämaineisia valmistajia, jotka täyttävät SLO:n asettamat kriteerit. Tärkein kriteerimme tuotteille on, että niiden tekninen laatu vastaa suomalaisten asiakkaidemme odotuksia.

Laajimmasta varastovalikoimasta tuotteet nopeasti

​Varmistamme asiakkaillemme oikeat tuotevalinnat 150 000 sähköalan tuotteen myyntivalikoimasta. SLO:n logistiikkakeskuksen 20 000 tuotteen valikoima takaa asiakkaillemme luotettavat ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Myyntikonttoriverkoston tuotevalikoima palvelee paikallisesti asiakkaitamme koostuen 2 000 – 4 000 tuotteen valikoimasta.

Merkkituotteet alan johtavilta valmistajilta
Hälytysjärjestelmät
Kiinteistöautomaatio
Sähköasennustarvikkeet ja -kalusteet
Sähkönjakelun ja televerkkojen tarvikkeet
Teollisuuden automaatiokomponentit
Työkalut, mittarit ja turvavälineet
Valaisimet, lamput sekä valaisinpylväät
Voima- ja telekaapelit sekä teollisuuden erikoiskaapelit

ETIM - asiakkaan hyödyksi

​Suomessa sähköalan tuotteiden numerointijärjestelmä on auttanut tunnistamaan tuotteet koodilla koko arvoketjun matkan tehtaalta loppuasennukseen.

Suomi haki jäsenyyttä ETIM International -yhteisöön, joka ylläpitää ja kehittää eurooppalaista sähköteknisten tuotteiden luokittelustandardia.

Tekniset arvot auttavat tuotteiden valinnassa

ETIM ja sähkönumerojärjestelmä täydentävät toisiaan. ETIM ei yksilöi tuotetta vaan se määrittelee, mitä teknisiä arvoja tulee tuotteelle antaa. Arvot ovat samoja, jotka tyypillisesti esitetään esitteissä ja luetteloissa. Niiden perusteella tuotetta valitseva suunnittelija tai asentaja tietää, että tuote soveltuu käyttökohteeseen. Tällaisia tietoja ei helposti käsiteltävässä muodossa ole aiemmin sähkönumerojärjestelmässä ollut.

Tuotteiden haku ja vertailu helpommaksi

ETIM-tiedot auttavat tuotehaussa erityisen tehokkaasti digitaalisessa ympäristössä. Koska tekniset arvot ovat ns. koodattua tietoa, on niiden perusteella mahdollista hakea ja järjestellä sopivia tuotteita. Kuluttajaverkkokaupoista tuttu tuotteiden vertailumahdollisuus helpottuu myös ETIM- tietoja hyödyntävän tietojärjestelmän avulla.

ETIM-tietoon voi tutustua ja työskentelyn etenemistä Suomessa seurata STK:n, www.stkliitto.fi kautta tai suoraan www.etim.fi.